O nama

Ko smo mi ?

Aktiva Team je licencirana agencija koja nudi raznolike računovodstvene usluge kroz svoj stručni tim računovođa i finansijskih savetnika. Naši stručnjaci će temeljito proučiti vaše poslovanje i pružiti podršku u ključnim oblastima poput lokalnih propisa, analize finansijskih podataka i optimizacije internih procesa. Imajući kvalifikovane stručnjake na raspolaganju, obezbeđujete veći nivo mira i sigurnosti u vezi sa finansijskim i zakonskim aspektima vašeg poslovanja. To vam omogućava da se fokusirate na ono što najbolje radite – generisanje prihoda i unapređivanje poslovanja. Sa podrškom našeg tima, imate osiguranje da vaše poslovanje ide u pravom smeru, omogućavajući vam da se posvetite ostvarenju vaših ciljeva.

Uz naše iskustvo i znanje u skladu sa propisima platite manje!

Lojalnost, odgovornost i kontinuirana edukacija glavne su karakteristike našeg tima koji će Vam biti na raspolaganju u svakom trenutku. Pored vas, na putu ka uspehu!

Naša misija

Šta nas čini jedinstvenim?

Nudimo više od osnovnih računovodstvenih usluga poput vođenja izveštaja i analize zarada. Aktivno radimo na tome da vam omogućimo veće prihode svakog meseca. Naš uspeh ne proizlazi samo iz kvaliteta rada, već i iz stava prema poslu i načina na koji tretiramo klijente. Važno nam je razumeti vaše poslovne ciljeve i pružiti podršku u njihovom ostvarivanju. Naša posvećenost vašem napretku je ključni deo naše filozofije poslovanja.

Odgovornost
100 %
Posvećenost
100 %
Profesionalnost
100 %